PDA

View Full Version : lipo cells


nova801428
09-10-2005, 06:21 PM
I have a 2cell thunder power 1320mah pack with a bad cell, I also have a 3cell thunder power 1320mah pack, so I took one cell of of each pack and got rid of the bad cell. I put the pack together and they work fine, now my Dumb brother thinks that I have a third less mah on the battery pack because it is not 3cell, is that true because I don't think he knows anything about lipo cells:rolleyes:

ZIGZAG
09-10-2005, 07:56 PM
HI
The mah remains the same its the voltage thats reduced by1/3
ZIGZAG

nova801428
09-10-2005, 08:40 PM
my brother is just dumb