PDA

View Full Version : youtube posting problems.


Major Danger
06-13-2007, 01:54 AM
http://youtube.com/watch?v=OeTDaWf6fps

Hey it works. But the jerk who blew up his plane doesn't allow embedding.
http://youtube.com/watch?v=OeTDaWf6fps

Major Danger
07-07-2007, 02:46 AM
I don't get it..........

Major Danger
07-07-2007, 04:42 PM
(http://www.youtube.com/watch?v=G07QFw8Uw34)http://www.youtube.com/watch?v=G07QFw8Uw34
(http://www.youtube.com/watch?v=G07QFw8Uw34)

HX3D014
07-09-2007, 09:44 AM
PS this is Me so if my Youtube video is not set corect. then ??

<object width="425" height="350"><param name="movie" value="<A href="http://www.youtube.com/v/_-NG1kstB8w"></param><param">http://www.youtube.com/v/_-NG1kstB8w"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/_-NG1kstB8w" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

<object width="425" height="350"><param name="movie" value="<A href="http://www.youtube.com/v/_-NG1kstB8w"></param><param">http://www.youtube.com/v/_-NG1kstB8w"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/_-NG1kstB8w" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

HX3D014
07-09-2007, 09:47 AM
(http://www.youtube.com/watch?v=_-NG1kstB8w)http://www.youtube.com/watch?v=_-NG1kstB8w
(http://www.youtube.com/watch?v=_-NG1kstB8w)

HX3D014
07-09-2007, 09:50 AM
_-NG1kstB8w



NG1kstB8w

HX3D014
07-09-2007, 09:52 AM
http://www.youtube.com/watch?v=qRL7MHj7os0this is not my video this one. but just testing....


qRL7MHj7os0


OK I give up. How do you do it?

HX3D014
07-14-2007, 01:45 PM
[hocus Pocus]

<OBJECT height=350 width=425>
<embed src="<a href="http://www.youtube.com/v/_-NG1kstB8w" target="_blank">http://www.youtube.com/v/_-NG1kstB8w[/URL]" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></OBJECT></P>[/hocus Pocus]:silly:

http://www.youtube.com/v/_-NG1kstB8w

_-NG1kstB8w (http://www.youtube.com/v/_-NG1kstB8w)

HX3D014
07-14-2007, 02:00 PM
http://www.youtube.com/v/_-NG1kstB8w</EMBED>

HX3D014
07-14-2007, 02:04 PM
_-NG1kstB8w



-NG1kstB8w



NG1kstB8w


OK. Not working. Could an Admin delete these attempts... Please. I dont seem to be able to delete the posts I made here..

Major Danger
07-14-2007, 03:42 PM
http://youtube.com/watch?v=G07QFw8Uw34


lets try something else
http://www.youtube.com/watch?v=G07QFw8Uw34

Funny how the same url and code worked in another thread and doesn't work here. http://www.wattflyer.com/forums/showthread.php?t=16901&page=2

Does youtube posting only work when it wants too?

Major Danger
07-14-2007, 03:55 PM
Howdy System Administrators and perplexed people in wattflyer,
It seems we have a few people attempting to test their skills (skills is an over statement) at posting youtube stuff at a test forum and we are having a dickens of a time and we've only met with one success and cannot repeat it.

Could you please demonstrate either here ir there ( http://www.wattflyer.com/forums/forumdisplay.php?f=53 ) the exact and proper proceedure for posting a youtube video.

Thanks Mucho,
Major Danger

Mike Parsons
07-26-2007, 04:22 PM
http://youtube.com/watch?v=AY9qcDCFeVI

Mike Parsons
07-26-2007, 04:25 PM
Use the URL link and not the Embed link. When you post a reply with U-tube video. Click the http://www.wattflyer.com/forums/images/editor/youtube.gif icon and you will be presented with "[U-TUBE][/UTUBE]" Place your U-tube URl in between the brackets

Ie: "[U-TUBE]http://youtube.com/watch?v=AY9qcDCFeVI[/UTUBE]"

Major Danger
07-26-2007, 10:18 PM
http://www.youtube.com/watch?v=G07QFw8Uw34


Ok Mike thats what I personally was doing wrong. I was highliting the URL and then hitting the Utube button. Definatley did the trick by posting the you tube code and pasting said URL inbetween the codes.

Why it didn't work my way I dunno. Long as it works this way.

Thanks mucho Mike

Major D.

Mike Parsons
07-27-2007, 01:15 AM
http://youtube.com/watch?v=AY9qcDCFeVI

http://youtube.com/watch?v=AY9qcDCFeVI


I just tested pasting the link in post, highlighting and then clicking the Utube button. It works too. Either way :)

Or maybe not?!

Mike Parsons
07-27-2007, 01:17 AM
Hmmm..Strange...it should work both ways. Time to dig in!

Mike Parsons
07-27-2007, 01:19 AM
Ok..I figured it out. When pasting the URL in there first and highlighting it and then clicking the Utube button, It parses it as a link [url] first instead of a piece of code transmitted to utube through the VB Mod.

Ill see if I can get it to work either way.

Major Danger
07-27-2007, 02:11 AM
ahha! I guess I stumbled onto a minor glitch in the system?

Mike if you get this set up to an either way scenerio then wattflyer will have the perfect system indeed. Powerfull!!!

With a system like this we could (dare I say it?)................





RULE THE WORLD!!!!!