PDA

View Full Version : Screen freezes and slow


pd1
12-27-2007, 06:19 PM
I am terrible with the computer, so I might be doing something wrong.

When I click on a new topic my screen freezes for 10 seconds or longer.
It seems every time I click, I have to wait quite a while.

Did I do something wrong or is this a by product of an upgrade?

Second question, The box in which you type responses seems smaller lately, is this normal?

Paul

gfdengine204
12-27-2007, 06:57 PM
Paul,

Did you recently update to Internet Explorer 7.0? I did at Mike's suggestion, and now I notice there is a distinct lag time (compared to when I used the previous version) when I click on anything.

I also notice lately I get the white (or green or black or pink or whatever) screen of death when I am using the WattChat. Not sure why, but it sure is annoying.

Probably not any help, but maybe they are related?

pd1
12-27-2007, 07:13 PM
gfdengine204, I haven't upgraded anything.
I thought maybe that might have been the problem.


OK, what happened?
My computer just stopped acting up and it's going normal speed again.

Paul

gfdengine204
12-27-2007, 07:47 PM
Maybe you scared it into working correctly? :rolleyes:

pburt1975
12-27-2007, 09:13 PM
AVG does this to my computer when its gone into virus scan mode. I dont have much ram and it depletes fast.

Any type of scanning program set up to run while you were having the issues?

pd1
12-27-2007, 09:20 PM
pburt1975,
I don't think anything else is running.
But that might be the case, because it's doing the freeze occasionally now.

Sometimes worse than others.

I'll have to get hold of a friend of mine and see what can be running in the background.
The only odd thing is it doesn't do it on other forums. Just Wattflyer.

Paul