WattFlyer RC Electric Flight Forums - Discuss radio control eflight

WattFlyer RC Electric Flight Forums - Discuss radio control eflight (http://www.Wattflyer.com/forums/index.php)
-   Beginners (http://www.Wattflyer.com/forums/forumdisplay.php?f=7)
-   -   ??? (http://www.Wattflyer.com/forums/showthread.php?t=69780)

RobinA 02-11-2013 12:06 AM

???
 
Hi,I just bought a new transmitter.A Spectrum DX6i and a second Spectrum reciever to use in another plane.
My question is,Do I have to use the Anylink that came with it?I will only be using it for my 2 good planes.I prefer to use the recievers just binded to their own plane.

T.I.A. for your help...................Robin

LowThudd 02-11-2013 12:21 AM

The any link is only needed if you want to use the plane with the Tactic Rx that it came with. You can replace the Tactic Rx with the Spektrum Rx, assuming the Rx in the plane is separate from the ESC.

RobinA 02-11-2013 04:32 AM

Ok,so the AR400 I purchaced can be used without the Anylink,and,then another reciever can be sustituted and we're flyin'...................

Thx., Robin

Chucksolo69 02-11-2013 09:36 PM

Yes.

road king 97 02-11-2013 10:22 PM

I threw a fit on another forum about great planes not selling there planes with out a anylink because it wont work with my Spectrun 7 channel tranmitter. They say its free but you and i know its in their price somewhere. Most other plane companys you can buy a plane without any reciever and use your own but great planes has a thing for trying to get you to fly futaba weather you want to or not. joe

Chucksolo69 02-12-2013 04:09 PM

Well, the AnyLink worked great on my Spektrum DX6i. In fact the AnyLink came with the cable for that transmitter. I have a friend who flies a couple of planes with the AnyLink connected to a Hitec TX; it works great for him. I have not tried the AnyLink on my new DX7s because I need to purchase the adapter cable, but I have no doubt it will work just as well as it did on my DX7s. BTW, 1 of my Flyzone planes came TX-R, and I got one AnyLink free. The other 3 planes were RX-R, but they came with a Tactic RX in the box uninstalled. The AnyLink module works EXACTLY like Hobbico says it will work.

road king 97 02-12-2013 04:28 PM

Quote:

Originally Posted by Chucksolo69 (Post 900483)
Well, the AnyLink worked great on my Spektrum DX6i. In fact the AnyLink came with the cable for that transmitter. I have a friend who flies a couple of planes with the AnyLink connected to a Hitec TX; it works great for him. I have not tried the AnyLink on my new DX7s because I need to purchase the adapter cable, but I have no doubt it will work just as well as it did on my DX7s. BTW, 1 of my Flyzone planes came TX-R, and I got one AnyLink free. The other 3 planes were RX-R, but they came with a Tactic RX in the box uninstalled. The AnyLink module works EXACTLY like Hobbico says it will work.

If you read the anylink instructions in the fine print it says does not work on spectram 7 channel tranmitters ,WHY i dont know but i dont want to pay for something i cant use.I just looked at their sight it now says if i BUY their extra cable it will work. But why not just put my great reciever in it to begin with ,without having a anylink at all. Jeeeez

xmech2k 02-12-2013 05:35 PM

I think it's just Flyzone's answer to the BNF monster. The best they could come up with, I guess. Now they have that Tactic 6ch tx to go with all those Tx-R planes.

road king 97 02-12-2013 06:29 PM

Quote:

Originally Posted by xmech2k (Post 900498)
I think it's just Flyzone's answer to the BNF monster. The best they could come up with, I guess. Now they have that Tactic 6ch tx to go with all those Tx-R planes.

I agree but alot of the arf companys offer the plane only with every thing but the reciever for those of us who like to use what we own already . I dont like paying for a anylink i will end up throwing away . So if i buy their plane i have to buy a cable and their anylink.lol makes no sence to me .:D I dont liked to be forced to buy anything just because i like their plane. The funcub is a great flying plane and you can put what every you want in it. They will sell alot of them. :Djoe

ron_van_sommeren 02-13-2013 01:36 PM

Quote:

Originally Posted by RobinA (Post 900305)
???

???

rags 02-13-2013 01:51 PM

???
 
Road King - I use a DX7 and the AnyLink works - I can't say well. It's different. Simple solution - don't buy their products. I have 1 flyzone product and I do not plan to buy any more for all the reasons you state. If its not receiver ready or BNF I won't buy it.


All times are GMT +1. The time now is 06:28 PM.

Powered by: vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2005 WattfFlyer.com
RCU Eflight HQ

Page generated in 0.08217 seconds with 13 queries