WattFlyer RC Electric Flight Forums - Discuss radio control eflight

WattFlyer RC Electric Flight Forums - Discuss radio control eflight (http://www.Wattflyer.com/forums/index.php)
-   RC Radios, Transmitters, Receivers, Servos, gyros (http://www.Wattflyer.com/forums/forumdisplay.php?f=68)
-   -   Ques. concerning two orange Rx 615 receivers (http://www.Wattflyer.com/forums/showthread.php?t=73993)

RTA 06-29-2014 03:03 AM

Ques. concerning two orange Rx 615 receivers
 
Equipment involved: Spectrum Dx7s and two Orange Rx615 receivers.
No. 1 Rx 40 plus flights. No. 2 Rx second flight. The 2 Rx's did the same thing with the only difference being the amount of use. On both occasions at the field the Rx's would not light up or turn on at the beginning of the day. Checked voltage with a multimeter from battery and it was 5 volts. On the bench removed the Rx's and installed new Rx's and before plugging battery to new Rx's plugged battery power into old ones & both lite up. Both new Rx's flue normally. Have not checked old Rx's as there is something wrong. What could be the problem and is there a chance I could use them in a small foamy. I haven't heard of something similar to this.

Rodneh 06-29-2014 01:23 PM

If you have an intermittent connection somewhere it could give these reactions. The bad connection could be in the receiver(s) themselves or somewhere in the harness between the battery, ESC or in the ESC itself or any connection between any item. The only way to find out is to do some extensive testing on the items in question .


All times are GMT +1. The time now is 09:07 AM.

Powered by: vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2005 WattfFlyer.com
RCU Eflight HQ

Page generated in 0.07751 seconds with 13 queries