Wattflyer RC Network: RC Universe :: RCU Magazine :: RCU Forums :: RCU Classifieds :: RCU User Reviews :: RCU YouTube
Home Who's Online Calendar Today's Posts RealTime Post Spy Mark Forums Read
Go Back   WattFlyer RC Electric Flight Forums - Discuss radio control eflight > Electric R/C Airplanes > Indoor & Micro Electric Planes
Register Members List Wattflyer Extras Articles Search Today's Posts Mark Forums Read Social Groups

Indoor & Micro Electric Planes Talk about indoor & Micro electric powered flight here

Thank you for your support (hide ads)
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 03-22-2014, 04:15 AM   #1
nz builder
Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 258
Thanked 2 Times in 2 Posts
iTrader: (0)
Friends: (2)
Default AR6400 problem

Im having a problem with an AR6400. After a nose dive into the dirt (my Champ copy) the left onboard servo has been malfunctioning. What it does is that servo motor keeps pushing the control rod tab toward the end of the slot, without any input from me. It doesn't stay centered at all and wont respond to any commands from the TX. When the battery is unplugged I can turn the large gear and the tab moves easily up and down the slot. When I took off the large gear and plugged in the battery the servo motor goes full tilt without input. Id be curious to know if there is a fix for this, if not Im seriously thinking of cutting the wires that lead to the servo and using plug in servos on my next project.
nz builder is offline  
  Reply With Quote
 

  WattFlyer RC Electric Flight Forums - Discuss radio control eflight > Electric R/C Airplanes > Indoor & Micro Electric Planes

« Previous Thread | Next Thread »

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Serious problem with my pusher jet. abborgogna Power Systems 13 03-22-2014 02:42 AM
Problem with either LiPo's, ESC's, or BL motors... RC Fan Chris General Electric Discussions 14 06-13-2012 02:41 PM
HELP!!! RX problem!! wittpilot General Electric Discussions 13 10-11-2011 06:19 AM
Glitch / lock out problem!!!! Gee Power Systems 20 04-14-2011 03:29 AM
Unpossible servo problem mclarkson RC Radios, Transmitters, Receivers, Servos, gyros 13 02-13-2011 12:45 PM


All times are GMT +1. The time now is 07:26 AM.


Powered by: vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2005 WattfFlyer.com
RCU Eflight HQ

Charities we support Select: Yorkie Rescue  ::  Crohn's & Colitis Foundation



Page generated in 0.20981 seconds with 42 queries