WattFlyer RC Electric Flight Forums - Discuss radio control eflight

WattFlyer RC Electric Flight Forums - Discuss radio control eflight (https://www.wattflyer.com/forums/index.php)
-   Heads UP RC discussion (https://www.wattflyer.com/forums/forumdisplay.php?f=218)
-   -   I need help with Throttle Range on one of your ESCs. (https://www.wattflyer.com/forums/showthread.php?t=67642)

SUPERSPORT 08-11-2012 09:24 PM

I need help with Throttle Range on one of your ESCs.
 
I just bought your HURC 50A ESC and BL 2820/07 motor for my T-28.

I don't know what happened but I tried to set the TR first. I think I may have pulled the stick back too soon, don't know. Anyway at one point the motor was running when the throttle stick was down. I have no idea what all I did because it happened too fast.

The manual that came with it says reset whenever a new transmitter is used but how do I get back to that setting? When I put throttle all the way up, then plug in ESC, I get the ESC program tones, not the throttle range tones.

I get 3 climbing tones, 2 beeps, then a musical set and I'm in program mode. How do I get the 3 climbing notes, cell count, 2 beeps so I can pull throttle back?

kyleservicetech 08-11-2012 09:38 PM


Originally Posted by SUPERSPORT (Post 878966)
I just bought your HURC 50A ESC and BL 2820/07 motor for my T-28.

I don't know what happened but I tried to set the TR first. I think I may have pulled the stick back too soon, don't know. Anyway at one point the motor was running when the throttle stick was down. I have no idea what all I did because it happened too fast.

The manual that came with it says reset whenever a new transmitter is used but how do I get back to that setting? When I put throttle all the way up, then plug in ESC, I get the ESC program tones, not the throttle range tones.

I get 3 climbing tones, 2 beeps, then a musical set and I'm in program mode. How do I get the 3 climbing notes, cell count, 2 beeps so I can pull throttle back?

Quick question, is your transmitter throttle servo reversed in the transmitter?

SUPERSPORT 08-11-2012 09:48 PM

Yes.

I checked that when it was backwards but it's working correctly now.


All times are GMT +1. The time now is 10:49 AM.

Powered by: vBulletin
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.

Page generated in 0.03821 seconds with 7 queries