Editing problem - WattFlyer RC Electric Flight Forums - Discuss radio control eflight

Support & Suggestions If you need tech support post your question here or site suggestions too.

Editing problem

Old 04-08-2010, 04:29 AM
  #1  
Lieutenant Loughead
UNCLUB OWNER
Thread Starter
 
Lieutenant Loughead's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Oklahoma
Posts: 4,406
Default Editing problem

I used to be able to edit the text under my screen name. Right now, it says, "439.78 hours logged..." With the new upgrade, I can't find where I can edit this text. Please help!

Also, I've noticed that sometimes when I edit an existing post, the button should say "SAVE CHANGES", but it says, "VOTE NOW" instead. When I click on "VOTE NOW", it saves my changes and everything's cool.
Lieutenant Loughead is offline  
Old 04-08-2010, 02:24 PM
  #2  
Mike Parsons
Penguins still can't fly
 
Mike Parsons's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Atlanta, Ga
Posts: 5,136
Default

LL. Try it again. Go to My Wattflyer, Edit your details.
Mike Parsons is offline  
Old 04-08-2010, 02:39 PM
  #3  
crxmanpat
Community Moderator
 
crxmanpat's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Mesa, AZ
Posts: 6,865
Default

Mike,

I looked at it last night after LL posted, and I had the same issue (couldn't change user title, edit homepage, etc). Looks to be working fine now though.
crxmanpat is offline  
Old 04-08-2010, 02:58 PM
  #4  
Mike Parsons
Penguins still can't fly
 
Mike Parsons's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Atlanta, Ga
Posts: 5,136
Default

Thanks Pat. Yeah..small template edit..Should have zigged when I zagged.
Mike Parsons is offline  
Old 04-08-2010, 03:47 PM
  #5  
firemanbill
Community Moderator
 
firemanbill's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Sevierville, Tennessee
Posts: 20,593
Default

So I'm not the only one who sees the "Vote now" button instead of save changes...
firemanbill is offline  
Old 04-09-2010, 12:52 AM
  #6  
Lieutenant Loughead
UNCLUB OWNER
Thread Starter
 
Lieutenant Loughead's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Oklahoma
Posts: 4,406
Default

Originally Posted by Mike Parsons View Post
LL. Try it again. Go to My Wattflyer, Edit your details.
Yep -- that fixed it. Thank you!

Originally Posted by firemanbill View Post
So I'm not the only one who sees the "Vote now" button instead of save changes...
LOL -- I sure am glad someone else sees it too. I was afraid you guys would think I'm crazy... The only thing is, I can't remember if I see it on my iPhone, or on my PC... :o
Lieutenant Loughead is offline  
Old 04-09-2010, 02:56 PM
  #7  
Mike Parsons
Penguins still can't fly
 
Mike Parsons's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Atlanta, Ga
Posts: 5,136
Default

Is the Vote now still showing? I cant seem to duplicate it.

Well look at it as your casting your vote yay or nay to edit your post. Votes are just decision after all LOL.
Mike Parsons is offline  
Old 04-09-2010, 03:11 PM
  #8  
firemanbill
Community Moderator
 
firemanbill's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Sevierville, Tennessee
Posts: 20,593
Default

Yup, still get it, but not every time... weird
Attached Thumbnails Click image for larger version

Name:	vote now1.JPG
Views:	139
Size:	51.8 KB
ID:	125100  
firemanbill is offline  
Old 04-09-2010, 03:37 PM
  #9  
Mike Parsons
Penguins still can't fly
 
Mike Parsons's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Atlanta, Ga
Posts: 5,136
Default

is that Chrome browser Bill?

LL are you using Chrome too by chance? I wonder if it is picking up something in the software that is coded to be hidden when using IE, FF, Safari etc. Like a poll or something similar. Since Chrome is relatively new, it may have to be recoded to include this by adding an <IF> instance...if not a poll etc..hide Vote Now etc etc..

Just guessing at this point.
Mike Parsons is offline  
Old 04-09-2010, 03:50 PM
  #10  
firemanbill
Community Moderator
 
firemanbill's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Sevierville, Tennessee
Posts: 20,593
Default

Yeah I'm using Chrome Mike.
firemanbill is offline  
Old 04-10-2010, 12:36 AM
  #11  
Lieutenant Loughead
UNCLUB OWNER
Thread Starter
 
Lieutenant Loughead's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Oklahoma
Posts: 4,406
Default

I'm using Microsoft Internet Explorer at home. My iPhone uses something else (not sure what).

As I said before, I don't remember if I saw it on my PC or my iPhone, but it does pop up from time to time (but not every time).
Lieutenant Loughead is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
TDisaster
Support & Suggestions
5
06-26-2009 03:24 AM
aviatordave
Support & Suggestions
7
10-30-2007 01:44 PM
jaskel
Aerial Photography
6
11-23-2006 10:03 PM
RC-Tester
Support & Suggestions
4
05-17-2006 01:07 AM

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Quick Reply: Editing problem


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.

Page generated in 0.06375 seconds with 14 queries