E-Flite Helicopters Discuss E-Flite helicopters in this forum such as the Blade CX, Blade CX2, Blade CP Pro and all other E-Flite rc helis.

CX2 on DX7 with heli setup problem

Old 08-25-2008, 02:18 AM
  #1  
miru
Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2008
Location: Vista, California
Posts: 29
Default CX2 on DX7 with heli setup problem

I setup my DX7 the way it is recommended for the CX2 (ACRO...) and it does fly as advertised. But I do miss the function of THROHOLD, which one only gets if the DX7 is setup with a HELI model. When I set it up as a HELI (1 servo, NORM) it still flys, but the tail is twitching pretty bad. Did anybody experience this problem and find a remedy or knows what is going on?

Last edited by miru; 08-25-2008 at 02:19 AM. Reason: title change
miru is offline  
Old 09-03-2008, 06:47 AM
  #2  
theecoop
Member
 
theecoop's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: michigan
Posts: 640
Default

how did you setup mix in heli mode?
were did you get setup info?
theecoop is offline  
Old 09-03-2008, 02:30 PM
  #3  
miru
Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2008
Location: Vista, California
Posts: 29
Default

All mixes were inhibited. I also tried the 2 servo setup with the same result. I checked the output of the channels with the monitor function of the DX7 when it is in ACRO mode. Then setup the heli parameters such that the output matches.
Michael

Last edited by miru; 09-03-2008 at 02:40 PM. Reason: forgot to answer all of the questions
miru is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
ACRO-HELI
Standard & Large E-Heli Talk
3
06-01-2008 09:59 PM
theecoop
Standard & Large E-Heli Talk
7
05-13-2008 01:40 AM
jaizon
Beginners - Helis
7
05-01-2008 11:03 PM
miru
E-Flite Helicopters
3
01-01-2008 11:54 PM
DeGrey
Hi-Performance and Sailplanes
5
05-27-2007 08:11 PM

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Quick Reply: CX2 on DX7 with heli setup problem


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -

Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.

Page generated in 0.06290 seconds with 11 queries